article-image

Cupa Regiunii de Vest – Feeder Individual a fost organizata de clubul nostru, in perioada 11 – 13 august 2017, pe Canalul Bega – Amonte de Piata Badea Cartan – Splaiul Grivita – Penes Curcanul.
Competitia a aliniat la start concurenti din judetele din zona de vest a tarii.

Concursul s-a desfasurat in doua manse a cate sase ore fiecare in ziua de sambata si duminica. Daca in prima mansa, concurentii au avut de suportat temperaturi caniculare si s-au confruntat cu pesti mofturosi, in mansa a doua, concurentii au avut nevoie de umbrele si echipament de ploaie, dar pestii au fost ceva mai receptivi la nadele si momelile prezentate de cei 40 de concurenti aliniati la start.
Podiumul acestui concurs a fost ocupat astfel:

Locul III Stancioi Deian (Timis)
Locul II Fiat Lucian (Caras-severin)
Locul I Isac Edi (Hunedoara)
Pe langa premiile generoase oferite de sponsorii acestei competitii – Maros – Tunertini Romania, Normark Romania, Marele pescar, Fabrica de nada, Trabucco Romania, Driving and Fishing Timisoara, DJTS Timis – Clubul Sprotiv Monster Fish Timisoara, in calitate de organizator, ofera primilor 10 clasati cazarea si plata taxei de participare la finala CUPEI REGIUNILOR ce va avea loc in luna septembrie a.c. pe acumularea Stanca Costesti din judetul Botosani.


In final dorim sa remarcam performanta deosebita realizata de juniorul clubului nostru, STANCIOI Deian, care ocupand locul III in acesta competitie a reusit sa surclaseze concurenti cu rezultate deosebite in competitiile nationale dar si internationale.

Mai multe imagini la: https://www.facebook.com/MonsterFishTimisoara/

Comentarii

Nu exista comentarii.

Porecla:
E-mail:
Acasa:
Comentariu:
 Adauga comentariu 
Sustinatori

plastikmottor

cabana grecea

driving&fishing

driving&fishing

Str. GHEORGE DOJA NR.2
Tel. 0356007021

Timisoara – Romania
timisoara-romania
Reclama ta
Magazin de pescuit