article-image

În acest an dorim să demarăm un proiect nou în calendarul competiţiilor de pescuit la fedeer organizate de clubul nostru . Clubul sportiv MFT dorește să vină în întâmpinarea voastră cu acest concurs care va fi in data de 20.05.2017 şi despre care putem spune că este o premieră pe zona de vest a ţării.
Pentru aceasta am ales locaţia Sacosul Turcesc balta 2, această acumulare piscicolă este populată cu peşti de talie mare crap comun, crap oglindă, amur şi somn, unde media capturilor este în jur de 10kg/bucata , fiind o locaţie unde este practicat doar pescuitul sportiv – catch and release, această acumulare ne poate oferi capturi capitale.
Şi pentru că avem o locaţie superbă am dorit ca regulamentul să nu fie foarte restrictiv – dar totuşi în deplină concordanţă cu cerinţele impuse de către administrator – am ales metoda de pescuit la method respectiv momitor în funcţie de preferinţe. Numărul maxim de participanţi este de 26 de concurenţi şi pentru cei interesaţi vă aşteptăm să ne vizitaţi. Se va pescuii numai pe pontoanele aflate pe cele 2 malurI
Pentru mai multe detalii legate de condiţiile de pescuit mai jos, puteţi găsi regulamentul care a fost realizat împreună cu administratorul acumulării.
Suntem convinşi că mulţi dintre voi cunoaşteţi această locaţie ,în speranţa că aici o să aveţi cea mai mare captură din palmares sau că veţi puncta concursul cu cele mai mari capturi, nu pot decât să vă spun fire întinse,ca de restul ne ocupăm noI
Regulament:
1.Concurentul pescuieşte cu o singură lanseta,specifică tipului de pescuit la feeder,montată cu un singur cârlig. Poate avea pregătite pe suport lansetele de rezervă cu un singur cârlig fixat de lanseta.
2.Este posibil pescuitul cu orice tip de momitor .Nu este permis pescuitul cu plumb simplu (acesta trebuie să fie de tip momitor)
3.Este interzisă folosirea oricărei forme de blocare a coşuleţului pe linia principala (noduri opritoare, opritoare din silicon, etc.) sau method elasticat.
4 Linia principală va fi obligatoriu din monofilament fiind interzis firul fuzionat sau textil ,acesta fiind permis doar pentru forfag .
5.Lungimea lansetelor este limitata la maxim 4.50m (15 ft).
6.Este permisa folosirea unui singur carlig.. Este interzisa folosirea carligelor duble sau triple.
7.Momelile folosite îin cârlig pot fi si ataşate sau înțepate în cârlig. Momeli precum : pâine, pasta, pelete, boilies, bilute de nada, sau momeli pasta etc. sunt la liber.
8.Durata unei manşe de pescuit este de 8 ore, . In situaţia unei întreruperi forţate (fulgere, furtuni puternice etc), juriul poate valida manşa numai daca aceasta a durat cel puţin 3 ore.
9.Concurentul poate folosii momeli de origine naturala,popup-uri, imitaţii momeli siliconice etc.
10.Capturile agăţate în mod regulamentar, care depăşesc vizibil în timpul drilului limitele laterale ale standului propriu si deranjează vizibil concurentul vecin ( agata linia vecinului ), se eliberează imediat,doar daca scoate la mal montura concurentilor vecini
11.Numerotarea se va face de la stânga spre dreapta, în cazul apelor stătătoare.
12.Cantitatea totală de nadă umectată, sitată şi nepresată, incluzând aditivii şi celelalte componente (pământ, argilă, pietriş porumb, orz,ovăz,secara, seminţe de cânepă etc.) nu  este limitată.
13.Cantitatea totală de nadă vie Limitata la 2.5l iar peletele nu  sunt calculate la nada vie.
14.Este obligatoriu folosirea a doi saci de păstrare pentru crap cu plasa deasa ce evita vătămarea peştilor ,salteaua de primire este obligatorie.
15.Se acorda 20 min pentru recuperarea peştelui aflat in dril în momentul semnalului de încheiere a manşei.
16.Nadirea se face numai cu ,coşuleţul…fără praştie, catapultă, spomb, cobra,racheta,etc.
17.Nadirea grea este permisa doar cu 20min. înainte de începerea manşei
18.Se punctează următorii peşti:crap,amur,caras,plătica,somn ,novacul,sângerul,ştiuca,sturionul si şalăul.
19.Semnalizarea trăsăturii se va face doar la vârful lansetei fiind interzisa folosirea avertizorilor,clopoţeilor şi a bambinelor.

La prima încălcare al unuia sau a mai multor puncte din regulament se da un avertisment concurentului din partea arbitrului.
La al doilea avertisment concurentul va fi eliminat din concurs fără a avea dreptul sa puncteze cu peştii capturaţi până in momentul eliminării !

Lista de înscriere şi alte detalii se pot obţine accesând forumul: https://monsterfishtimisoara.ro/forum/?m … topic&t=71

Pe aceasta cale dorim sa mulţumim administratorului SC Pescotim S.A pentru amabilitatea de a ne pune la dispoziţie Balta 2 de la SacoşulTturcesc.
Detalii:
Cotizatie participare concurs=150lei, iar termenul limita este data de 10.05.2017 in contul RO24 BRDE 360 SV 673 1726 3600.La achitare se va mentiona cotizatie concurs “Cupa Monster Feeder”+persoana deponenta
Premii:
Loc I =Cupa +voucher 500lei
Loc II = Cupa +voucher 300lei
Loc III = Cupa +voucher 200lei
CMC = Cupa +voucher 150lei
La final toti participantii vor fi invitati sa participe la masa festiva
Pista de concurs va fi impartita in 3 sectoare, astfel:


Persoana contact Borchin Marius tel. 0729487670

Final de concurs… putem spune inca o reusita marca Monsterfish Timisoara. Multumim tuturor concurentilor pentru comportamentul extraordinar de care au dat dovada, de respectul aratat partenerilor de dril, care dupa cantarire si pozele de rigoare s-au reitors teferi in mediul lor.

A fost prinsa, pe parcursul concursului, o cantitate mare de peste – aproape 1000[kg].

Voucherele au fost oferite de magazinul Driving & Fishing – https://www.facebook.com/drivingfishing/ – din Timisoara.

Felicitari castigatorilor, felicitari tuturor participantilor. Clasamentul final:

 

Comentarii

Nu exista comentarii.

Porecla:
E-mail:
Acasa:
Comentariu:
 Adauga comentariu 
Sustinatori

plastikmottor

cabana grecea

driving&fishing

driving&fishing

Str. GHEORGE DOJA NR.2
Tel. 0356007021

Timisoara – Romania
timisoara-romania
Reclama ta
Magazin de pescuit